Dit is Jos de Feijter. Sinds de opening van het Droomhuis woont Jos hier met veel plezier, het Droomhuis is helemaal zijn thuis! Samenwonen met zijn huisgenoten zorgt voor een gezellige drukte in en om het Droomhuis. Mensen ontmoeten, grapjes maken, helpen bij klusjes allemaal zaken waar Jos van geniet.

Jos is erg druk met het bijhouden van de agenda's van iedereen, hij is van iedereen op de hoogte. Ook speelt hij graag een spel op de Wii, bowlen is zijn favoriet. Natuurlijk wordt er ook nog gesport. Zwemmen bij sportclub de Waag is een hoogtepunt van de week. De opdrachten in het water zijn een uitdaging voor Jos. Op zaterdagmorgen fungeert Jos als hulp Bever-leiding bij de scouting groep de Langenberg in Ede.

Naast zijn leven in het Droomhuis is zijn familie erg belangrijk. Ieder feestje moet gevierd worden en ieder nieuwtje gedeeld met iedereen die het maar wil horen. Enkele maanden geleden heeft Jos een carrière switch gemaakt. Hij werkte op de Houtgroep van de Proosdijboerderij maar nu is hij aan het snuffelen naar een nieuwe baan in de horeca. Op dit moment wordt hij ingewerkt als gastheer in de Theeschenkerij van de Proosdij.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly